Vanaf 31 oktober kan ook de jongste jeugd weer gymmen bij Gym- en dansvereniging Hellas Hoevelaken. Dit is mogelijk door een samenwerking die Hellas aangaat met een buurtsportcoach van Nijkerk Sportief en Gezond. Hellas Hoevelaken heeft een breed aanbod van gym, turnen, dans en aangepast sporten voor jong en oud.

Vanaf woensdag 31 oktober (na de herfstvakantie) komt Giel Jan Wittenberg gymlessen verzorgen bij Hellas Hoevelaken voor ouder en kindgym en voor kleuters.

De lessen kleutergym worden gegeven op woensdag van 15:30 – 16:30 uur. De lessen Ouder en Kind (2 tot 4 jaar) van 16:30 – 17.30 uur. Wil je ook dat jouw peuter of kleuter bij Hellas Hoevelaken komt gymmen? Geef je dan op voor een proefles.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of schrijf je in voor een gratis proefles.

http://www.hellashoevelaken.nl/gratis-proefles.html

Terug naar nieuwsoverzicht