Wat is de Nijkerk Challenge?
De Nijkerk Challenge: tijdens de mooie maanden van het jaar regelmatig samen met anderen wandelen in en rondom Nijkerk, en u zo voorbereiden op de Challenge! De wekelijkse wandelingen (van mei tot en met september) worden begeleid door zorgverleners van de Gezondheidscentra in Nijkerk, buurtsportcoaches van Nijkerk Sportief en Gezond of ervaren wandelaars.

De Challenge zelf bestaat uit vier aaneengesloten dagen wandelen: 25 tot en met 28 september 2019. U kunt dan kiezen uit: 5 km, 10 km of 15 km wandelen per dag. De eerste drie dagen wandelen we in Nijkerk en omgeving, zaterdag de 28e wandelen we in Den Haag.

Klik op de link voor meer informatie!

De Nijkerk Challenge wordt georganiseerd door stichting Gezondheidscentra Nijkerk en Nijkerk Sportief en Gezond en wordt door de gemeente Nijkerk met een financiële bijdrage gesteund.

Terug naar nieuwsoverzicht